Подъл номер извъртя Цветанка Ризова на колежките си Мария Цънцарова

...
Подъл номер извъртя Цветанка Ризова на колежките си Мария Цънцарова
Коментари Харесай

Цветанка Ризова ПРЕЦАКА Мария Цънцарова и Жени Марчева?

Подъл номер извъртя Цветанка Ризова на колежките си Мария Цънцарова и Жеии Марчева. Водещата на „ Лице в лице “ излезе в дълга почивка, само че в това време предаването й не пада от екран. Заради политическите земетресения в страната и обстоятелството, че Народното събрание няма да излиза в лятна почивка, шефовете в Би Ти Ви решили, че няма по какъв начин „ Лице в лице “ да не се излъчва повече от месец.

Новината, че живите излъчвания ще продължат и през август, по никакъв начин не се харесала на Цветанка Ризова, която тропнала с крайник, че не може да остане без дьлгоочакваната едномесечна отмора. по тази причина колежките й Мария Цънцарова и Жени Марчева небрежно били командировани да поемат предаването.

Из коридорите на малкия екран обаче интензивно се приказва, че двете били гневни на Ризова, защото поради нея си прецакват техните почивки. Мария ще бъде всеки ден на екран до 23 август, а по-късно до 7 септември Жени поема „ Лице в лице “. После стартира новият ефирен сезон и Ризова още веднъж ще се появи триумфално в ефир. Така Цънцарова и Марчева ще имат не повече от две седмици за отпуска, в случай че въобще съумеят да излязат поради комплицираната политическа конюнктура, до момента в който Цветанка цялостен месец ще го кара безметежно на морето.

В Би Ти Ви се шушука, че водещата на „ Тази заран “ Марчева приела доста тежко номера, който Ризова й погодила, и се зарекла, че няма да остави нещата по този начин. На Цънцарова също не й било по никакъв начин прелестно, само че проявявала по-голяма колегиалност и не демонстрирала чак такава отмъстителност при сходни обстановки.

Самата Цветанка Ризова ще прекара целия август на отмора с новия си другар, за който „ Галерия “ първа писа. Журналистката още веднъж е на крилете на любовта с гаджето си Красимир Недев. По специалност той е юристи д вамата все по-често се появяват дружно на обществени места.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР