Подадените оставки в гранда Барселона са заради финансови измами. Това

...
Подадените оставки в гранда Барселона са заради финансови измами. Това
Коментари Харесай

Финансови измами зад оставките в Барса

Подадените оставки в гранда Барселона са поради финансови измами. Това разкри някогашният вицепрезидент на каталунците Емили Русо. Шестима членове на борда на шефовете на клуба по-рано подадоха оставка.
" Мисля, че някой крадеше от касата на клуба. Компаниите получиха един милион евро за работата, до момента в който пазарната цена бе от 100 хиляди евро. Кой направи това? Със сигурност някой от управата на клуба. Не знам кой тъкмо, само че има обвинени ", съобщи Русо пред " Sport.es ".

От клуба реагираха мигновенно и даже заплашиха със правосъдни дейности към тези, които пускат информациите за измами.
" Във връзка със сериозните и неоснователните обвинявания от тази заран, направени от господин Емили Русо, някогашният вицепрезидент на клуба, в разнообразни изявленията с медиите, Барселона изрично отхвърля всякаква активност, която може да бъде разказана като корупция, и затова си резервира правото на правосъдни дейности. Анализът на мониторинга на обществените мрежи сега е предмет на необятен самостоятелен одит от PriceWaterhouseCoopers (PWC), който към момента се организира. Затова към този момент няма никакви изводи, като клубът е дал цялата съответстваща информация, поискана от PWC от старта на процеса насам. Накрая, оставките на членовете на Борда на шефовете, оповестени през последните часове, са вследствие на реорганизиране на Борда, стартирано от президента Джосеп Мария Бартомеу, като то ще бъде приключено в идващите няколко дни. Тази метаморфоза на Борда на шефовете е опит да се посрещне предизвикването на последната фаза от мандата по най-хубавия вероятен метод. Целта е използването на нужните ограничения в подготовката за бъдещето на клуба, превъзмогване на следствията от социална здравна рецесия, която е сега, както и да се постави завършек на управителната стратегия, почнала през 2010 година, и тактиката, утвърдена през 2015 година ", се споделя в формалното известие от Барселона.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР