Под заглавие Слави Трифонов обяви, че спира шоуто си на

...
Под заглавие Слави Трифонов обяви, че спира шоуто си на
Коментари Харесай

Аскетичен отговор от БТВ за края на Шоуто на Слави

Под заглавие „ Слави Трифонов разгласи, че стопира шоуто си на 31 юли “, бТВ пусна през днешния ден в новините си известие, с което реагира на новината, обявена нощес от самия водещ.

Ето и цялостният текст на известието, оповестен на уеб страницата btvnovinite.bg:

„ На 31 юли „ Шоуто на Слави ” стопира да съществува. Това разгласи Слави Трифонов в ефира на предаването си по bTV. Като претекст той уточни, че екипът на предаването не се усеща „ част от медийната среда ” у нас.

„ Погледнете всичко към вас, по какъв начин е проведено и по какъв начин работи, и ми кажете - вие чувствате ли се на място? Така се усещаме и ние. Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата по този начин, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга ”, съобщи Трифонов, като акцентира, че решението му не е резултат от търкания с bTV.

Водещият благодари на малкия екран, в ефира на която върви шоуто от основаването си преди 19 години.

Водим диалози със „ Седем осми “ (фирмата продуцент на предаването – б.р.) и, както нормално, поканихме Слави да продължим съдействието си след сегашния сезон, само че не сме стигнали до резултат. Все още нямаме формален отговор от „ Седем осми ”, показаха от bTV Media Group по отношение на изявлението на Трифонов. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР