Под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение –

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение –
Коментари Харесай

Синчето на селската кметица, което тероризира региона на Марикостиново било с условна присъда

Под управлението на Районна прокуратура – Благоевград, Териториално поделение – Петрич, се води следствие за причиняване на телесна щета, излиза наяве от известие на Апелативната прокуратура.

Припoмняме, че.

С контузии по главата и тялото потърпевшият е настанен в болница в Сандански, а злосторникът Велко избяга и до през вчерашния ден с еукриваше, след което се съобщи, само че в компанията на двама мастити юристи.

Понастоящем е открито, че към 02,55 ч. на 09.07.2023 година на ул. " Екзарх Йосиф " в с. Марикостиново, община Петрич, бил атакуван Г.У. Вследствие на нанесения побой на мъжа била породена междинна телесна щета, изразяваща се във фрактура на главата, както и пострадвания в региона на лицето и тялото, се споделя още в информацията.

В хода на следствието на действието са били събрани доказателства за виновността на две лица - В.Т. от с. Марикостиново и И.Б. от с. Дрангово.

Двамата са арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Предстои Районна прокуратура – Благоевград да притегли причинителите на закононарушението към наказателна отговорност за закононарушение по член 129, алинея 2, вр. алинея 1, вр. член 20, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Лицето В.Т. ще бъде арестувано за период от 72 часа. Спрямо него ще бъде импортирано искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ", т.к. действието е осъществено от него в изпитателния период на условно наказание по друго дело.

Действията по следствието не престават.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР