Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се провежда разследване

...
Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се провежда разследване
Коментари Харесай

Разследват тежък инцидент със загинал на пътя София-Варна

Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се организира следствие на аргументите и събитията, довели до тежко пътно-транспортно произшествие с един умрял и четирима потърпевши, измежду които 7-месечно бебе и 3-годишно дете, оповестяват за Moreto.net. Досъдебното произвеждане е формирано по член 343, алинея 4 от Наказателен кодекс.

Вчера, 26 ноември, към 12,20 часа е получен сигнал за пътно-транспортно произшествие на основния път София – Варна, покрай разклона за село Гороцвет. Товарен автомобил на компания „ Булпесконтрол “ навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал в лек автомобил, в който пътували петима души. От удара е умрял 49-годишният лидер на колата. Днес ще бъде осъществена аутопсия на тялото му.

С тежка черепно-мозъчна контузия е 7-месечно бебе, което е превозено до варненска болница. 3-годишното дете и майката на децата са настанени в разградска болница. Там е превозен и мъжът в фамилията, който е в кома. Загиналият е негов татко. И за четиримата потърпевши има заплаха за живота.

Оцелели са тримата чиновници на „ Булпесконтрол “. Водачът на товарния автомобил е тестван за алкохол, само че не е открито съществуване.

Действията по следствието не престават.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР