Под карантина е най-красивата българка Николета Лозанова Николета Лозанова е

...
Под карантина е най-красивата българка Николета Лозанова Николета Лозанова е
Коментари Харесай

Николета и Ники М. заедно под карантина

Под карантина е най-красивата българка Николета Лозанова  Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През! Това разкри тя пред "България Днес ".

Бившата водеща на "Папараци " е била контактна с половинката си Ники Михайлов, който е инфектиран с COVID-19. Тестът на половинката на НиЛо излезе позитивен във вторник на обяд. Двамата от години живеят под един покрив. Дори когато вратарят на националния тим е на лагер, те се срещат, въпреки и за малко. След като научава новината, че обичаният й е инфектиран, Лозанова се изолира и остава в дома си за 10 дни, каквото е нареждането на РЗИ.

От инспекцията може да ревизират дали Лозанова и Ники Михайлов съблюдават предписанието, като от време на време ги ревизират дали са на адреса, който посочат.Николета няма никакви признаци на китайския вирус. Тя е в чудесно положение и най-вероятно ще употребява времето под карантина, с цел да си почине.

"Чувствам се добре. Не съм болна. Под карантината съм ", изясни Лозанова.

Половинката на Николета ще бъде по-дълго в изолираност. Ники Михайлов е заставен да е в дома си 14 дни. Вратарят ще бъде под ключ до 24 ноември и сигурно пропуща срещата на клубния си "Левски " с ЦСКА-София. "Николай Михайлов  Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, народен влезе на лагера на националния тим с негативен PCR тест за ковид на 6 ноември - изясни пресаташето на БФС Христо Запрянов. - След това тимът беше разграничен на две групи. По огромната част от футболистите бяха тествани на 9 ноември сутринта, а останалите, измежду които и Михайлов, на 10 ноември. По време на лагера се съблюдава обществена отдалеченост, футболистите са в разнообразни стаи. Въпреки това се оказахме в обстановка даже да не можем да извикаме трети вратар за приятелския мач с Гибралтар. Спазваме прецизно протокола на УЕФА и всички ще подложат на проби и преди идващите мачове на националния тим ", добави още Запрянов.

Името на Лозанова бе намесено и в величествен скандал. Дизайнерката Мегз твърди, че Николета и други плеймейтката са се отплащали на журналиста Мартин Карбовски  Мартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e същинското име на Мартин Карбовски е български публицист роден в със сексигри, с цел да са част от предаването му. Досега множеството забъркани в абсурда се бяха изказали по тематиката като се изключи Лозанова.

"Тези неща са много смешни за мен - сподели пред "България Днес " Лозанова. - Не очаквайте да разясня тематиката ", добави Николета, която през годините е показвала огромна непосредственост с Мартин Карбовски  Мартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e същинското име на Мартин Карбовски е български публицист роден в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР