Под името Гърция на Луната през 2022 г. Гърция за

...
Под името Гърция на Луната през 2022 г. Гърция за
Коментари Харесай

Гърция ще изпрати робот на Луната през 2022 г.

Под името „ Гърция на Луната " през 2022 година Гърция за първи път, като част от програмата на НАСА, ще изпрати на Луната роботизирано транспортно средство за изследване на терена и за приемане на данни.


Те ще бъдат употребявани от страната в гръцките университети и от гръцките откриватели, заяви Министерството на цифровата политика и телекомуникациите на Гърция след подписано изказване за съдействие в Съединени американски щати сред Гръцката галактическа организация (ЕЛДО) и НАСА.
Никос Папас, министърът на цифровата политика и телекомуникациите: С " Гърция на Луната " нашата страна влиза в категорията на дребен брой страни, които са стъпили на повърхността на Луната със свое транспортно средство. Гръцката изследователска общественост сподели предпочитание да способства със специфични хрумвания за целите в проучванията на Луната. Гръцкото държавно управление и гръцката галактическа работа с доста непримиримост и систематична работа развиват страната и я слагат на напред във времето в проучванията за цялото човечество.
Ръководителят на НАСА Джим Брайдънстайн съобщи, че НАСА посредством световен съюз ще отиде и ще остане на Луната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР