Почти всички лъжат, но някои хора го правят толкова умело,

...
Почти всички лъжат, но някои хора го правят толкова умело,
Коментари Харесай

Те лъжат, както дишат: Най-добрите лъжци от зодиака

Почти всички лъжат, само че някои хора го вършат толкоз ловко, че даже не могат да си показват живота без неистини.

Астролозите са уверени, че това зависи освен от възпитанието, само че и от  зодиакалния знак. Според тях родените под тези четири знака лъжат по-добре от всеки различен.

Везни

Прибягвайки до неистини, Везните никога не се управляват от неприятни планове. Най-често те употребяват неистини, с цел да избегнат сложни обстановки или да се покажат от най-хубавата си страна. Представителите на тази зодия считат сходна неистина за изцяло безобидна.

Скорпион

Почти невероятно е да се реализира почтеност и неприкритост при Скорпионите. Те са родени със способността да заблуждават другите. Хората обаче са привикнали с лъжите им и по тази причина не им имат вяра, даже когато споделят истината.

Козирог

Обикновено Козирозите споделят истината, единствено в случай че не желаят нищо от вас. Ако представителите на тази зодия желаят да реализират нещо, то те употребяват всичките си виртуозни умения в лъжите и операциите. И е съвсем невероятно да бъдат спрени.

Близнаци

Близнаците се считат за най-големите лъжци. Те доста постоянно украсяват някои от обстоятелствата от живота си, като прибавят несъществуващи елементи. И даже да кажат истината, отново ще излъжат най-малко в нещо. Ето за какво, когато поддържате връзка с Близнаци, бъдете бдителни и не приемайте всичко драговолно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР