Почти всеки е мечтал да може да яде всичко, без

...
Почти всеки е мечтал да може да яде всичко, без
Коментари Харесай

13 храни, които ограничават апетита, за тези, които винаги са гладни

Почти всеки е мечтал да може да яде всичко, без да качва килограми. И колкото и да желаеме да ви кажем, че има елементарен метод това да се случи, за жалост това не е по този начин. Но положителната вест е, че има доста здравословни и вкусни храни, които могат да ви оказват помощ да намалите апетита си и да избегнете качването на тегло.

Събрахме 13 здравословни храни, които са страхотни редуктори на апетита. Ако планирате да отслабнете, не забравяйте да добавите тези храни към вашия лист за извършване на покупки!

1. Червена сьомга

Има доста протеини и омега- 3 мастни киселини в тази риба. Такава композиция от хранителни субстанции ви разрешава да се чувствате сити дълго време, което е отлично допълнение към обстоятелството, че рибата също е доста добра за вашето здраве. Консумирането на сьомга постоянно може да помогне за понижаване на риска от затлъстяване, диабет и сърдечни болести.

2. Авокадо

Авокадото освен е отличен източник на мастни киселини, само че киселина, съдържаща се в авокадото, удължава възприятието за задоволеност. Експериментът, извършен от откриватели от Калифорния сподели, че хората, които са яли авокадо по време на обяда, желаят да ядат с 40% по-малко 3 часа след хранене.

3. Кафе

Кофеинът в кафето оказва помощ да изгорите калории и да разрушавате мазнините, както и да контролирате апетита си. Ако пиете кафе от 30 минути до 4 часа преди хранене, това повлиява възприятието ви на апетит. Обикновено, с цел да отслабнете, предлагаме да пиете 2 чаши кафе дневно (приблизително 200 мг кофеин.) Кофеинът не е за всеки, по тази причина е добра концепция да се уверите, че тялото ви може да се оправи с такива количество кофеин без да ви вреди.

4. Семена от чиа
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР