Когато се грижим за фигурата си, мислим плодовете за нискокалорична

...
Когато се грижим за фигурата си, мислим плодовете за нискокалорична
Коментари Харесай

5 плода, които да хапвате, ако искате да отслабнете

Когато се грижим за фигурата си, мислим плодовете за нискокалорична и здравословна храна и ги ядем за закуска, сред храненията, даже от време на време заместваме вечерята с плодове. Това обаче не е вярно за всеки тип плод. Много от тях съдържат прекалено много захар- съвсем толкоз, колкото шоколада.

Ето 5 плода, които ще ви оказват помощ в битката с килограмите:

Ягоди

Ягодите са един от най-хубавите артикули за здравословно хранене. Те съдържат фибри, витамин С, доста вода и доста малко захар, което оказва помощ за битка с целулита.

Диня и пъпеш

Пъпешите и дините съдържат доста фибри и вода, които бързо ви засищат и имат диуретичен резултат. Тези плодове оказват помощ за премахване на токсините и битката с такива положения като целулит и акне. Те са огромна помощ, когато е горещо, възстановявайки водния баланс, което е от решаващо значение за добра фигура и кожа.

Горски плодове

Благодарение на ниското наличие на захар и високото наличие на витамин С и антиоксиданти, горските плодове няма да навредят на вашата фигура. Напротив, те оказват помощ да се създава колаген и да се изгарят непотребните мазнини.

Ябълки

Ябълките са измежду най-хубавите плодове за намаляване. Те нямат никакви мазнини, а енергийната им стойност е към 60-100 kcal. Ябълките съдържат доста фибри и се борят с целулита, с помощта на антиоксидантите и пектина.

Грейпфрут

Грейпфрутът е номер 1 в битката против наднорменото тегло, заради мощните си качества за изгаряне на мазнини. Ензимите от грейпфрут оказват помощ интензивно да се преработват калориите. Никое калорично ядене (не повече от 800 kcal) няма да навреди на фигурата ви, в случай че ядете половин грейпфрут с него.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР