Почти всеки ден водещите световни учени и социолози провеждат изследвания

...
Почти всеки ден водещите световни учени и социолози провеждат изследвания
Коментари Харесай

Няма да повярвате какви са любимите миризми на мъжете и жените

Почти всеки ден водещите международни учени и социолози организират проучвания в региона на секса. Резултатите от тези изследвания и опити дават опция за по-добро схващане на природата на сексуалността и на двата пола. 

Наскоро английски социолози съумяха да открият, че комплексите са присъщи освен на мощния пол - дамите са податливи на тях в съвсем същата степен. Това се потвърждава от резултатите от изследвания, съгласно които забележителна част от дамите избират да вършат секс единствено в нетрезво положение, а 7% от интервюираните в никакъв случай не са изпитвали непосредственост в трезво положение.

Много омъжени дами се оплакват, че съпрузите им не демонстрират съкровен интерес към тях. В същото време една десета от интервюираните признават, че гледат на секса със съпрузите си само като на обвързване, като почистването или готвенето. Освен това, съгласно проучванията, всяка десета фамилна двойка спи в обособени кревати.

Друго изследване неотдавна откри, че в днешно време все по-популярна форма на връзка, изключително измежду младежите, се трансформира в по този начин нареченото „ другарство с изгода “, когато другарството се комбинира със секс без обвързване.

Благодарение на водещи английски учени беше допустимо да се потвърди, че теорията на Едиповия комплекс не може да се смята за изцяло неправилна. И по този начин, множеството от участниците в опита, който трябваше да дефинира най-секси видовете лица, избраха лица, чиито черти са сходни на тези на родителите им.

Противно на необятно публикуваното разбиране, че дамите избират мъжествените мъже, английските психолози демонстрират, че дамите избират мъже с по-мек външен тип . Работата е там, че нежният пол желае да вижда правилен сателит до себе си, а мъжкарите с остатък на тестостерон постоянно кръшкат встрани. По този метод, избирайки ненапълно мекушав сътрудник за себе си, една жена се застрахова против вероятно изменничество. Освен това дамите считат такива мъже за грижовни татковци.
Семейство се разсъни посреднощ. Това, което откриха в леглото си, шокира света
В Южен Бристъл, Англия, загубен пор влезе в къщата на спящо непознато семейство, с цел да се сгрее в леглото му, заяви Bristol Post. Пре...

Благодарение на проучванията на американски учени беше допустимо да се разбере кои миризми имат максимален резултат върху възбудимостта на човек. И по този начин, съгласно резултата от този опит, представителите на мощния пол са луди по миризмата на бебешка пудра и краставица, до момента в който дамите се вълнуват от ароматите на череши и... барбекю. Еднакво вълнуваща както за мъжете, по този начин и за дамите е миризмата на добре познатата напитка " Чупа-чупс ".

Всички знаем, че някои храни, наречени афродизиаци, също имат афродизиачни свойства. Експертите видяха повода за тези свойства освен в миризмата и усета, само че и в химическия състав на сходни артикули. Въпреки това, последните проучвания на афродизиаците провокираха подозрения по отношение на тези свойства. Например, протеинът и витамин А, съдържащи се в яйцата, се намират в други храни и с цел да получите общоприета доза цинк от стриди, които, както се смяташе по-рано, също въздействат на половата възбуденост, би трябвало да изядете най-малко кг от това артикул. Тайната на " енергизирането " на храненето е много елементарна: хората постоянно са съобразявали храните с външния си тип. Не е мъчно да се досетите с какво се свързват яйцата, аспержите и стридите.

В продължение на няколко десетилетия водещи полови терапевти организират разнообразни изследвания, с цел да открият въздействието на специалността на даден човек върху неговата половост. И по този начин, най-отворени за полови опити са представители на специалности, свързани с цифри и калкулации : счетоводители, икономисти, финансисти. Експертите назовават водачите най-податливи на импотентност и неплодородие.

В допълнение, дълготрайните проучвания разрешават на половите експерти да свържат сексуалността на даден човек с неговия почерк. Например, равният почерк демонстрира, че притежателят му обича обичайния секс без опити. Хората, чийто почерк може да се назова ръбест, обичат да преобладават във всичко, в това число в леглото. Трябва да се означи, че специалистите обръщат особено внимание на изписването на буквата " К ". Ако човек го написа без напън, тогава приоритет за него в секса е да достави наслаждение на партньора/ката.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР