Почти смляно от бой и с обезобразена глава е закарано

...
Почти смляно от бой и с обезобразена глава е закарано
Коментари Харесай

Кошмар в Пловдив: Майка и пастрок пребиха жестоко 5-годишно дете

Почти смляно от пердах и с обезобразена глава е закарано в болница 5-годишно момче от Пловдив. Гнева си върху него стоварили 35-годишната му майка и нейният другар. Бащата на детето живеел в чужбина.
Деянието е осъществено с особена свирепост, обясниха от Районната прокуратура в Пловдив, която повдигна обвиняване на двамата. Те са арестувани през днешния ден и следва да бъде пожелан непрекъснатия им арест в съда.През м.г. майката С. А. заживяла с приятеля си в неговото жилище и там отглеждали момчето. Установено е, че неведнъж са проявявали физическа и вербална експанзия, както и унизително отношение към него.
На 8 януари т.г. родственик на детето се срещнала с него и видяла, че на главата му има огромна рана. Подала сигнал в Четвърто районно управление (на МВР) и на 5-годишното момче незабавно е оказана полицейска протекция. Било изведено от фамилната среда, съобщи „ 24 часа “.
Два дни по-късно в „ Закрила на детето “ е дошъл прокурор и казусът бил докладван. Разпитани са очевидци в това число и потърпевшото дете, изработен е оглед на местопроизшествието. Иззети са предмети, с които било удряно момчето. Назначена е техническа експертиза.
Очаква се съдът да насрочи съвещание за гледане на мярката на двамата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР