Почти-шампионът на Англия Ливърпул има система за наказания на футболистите

...
Почти-шампионът на Англия Ливърпул има система за наказания на футболистите
Коментари Харесай

"Ливърпул" глобява играчите при онлайн закъснение за тренировка

Почти-шампионът на Англия " Ливърпул " има система за санкции на футболистите при положение на забавяне или неявяване от онлайн тренировките на отбора, разкри треньорът Юрген Клоп. Първенството в Премиър лийг е спряно за неопределен срок поради пандемията от ковид, а наложените ограничавания за физическа връзка принуждава тимовете да ползват различни способи за подготовка.

" Когато заниманията ни стартират в 10:00 ч. сутринта, то чатът за играчите се отваря в 9:30 и всеки има половин час да се включи. Ако някой закъснее, автоматизирано му се удържа от заплатата - описа немският ментор пред клубния уебсайт LiverpoolFC.com. - Най-хубавото на тази обстановка е, че се развива през 2020 година,когато сме механически готови. Представете си сходно злополучие да се беше случило през 80-те години. Тогава щеше да е същинска полуда. "

Днес се навършват 31 години от нещастието на ст. " Хилсбъро " в Шефилд, където на 15 април 1989 година при сриване на естрада умират 96 почитатели на " Ливърпул ". Заради възбраната за събиране на хора обичайна гала при мемориала на ст. " Анфилд " е анулирана, като само хора от клубното управление сервираха венци и цветя.

В памет на жертвите треньорът Юрген Клоп и капитанът Джордан Хендерсън ще насочат персонални послания посредством формалния уебсайт. Всички футболисти пък ще запазят минута безмълвие в 15:06 ч. локално време - часът, в който полуфиналът за Купата на Англия сред " Ливърпул " и " Нотингам " преди три десетилетия е пресечен.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР