Почти 48 хиляди души загинаха в резултат на земетресенията в

...
Почти 48 хиляди души загинаха в резултат на земетресенията в
Коментари Харесай

Турция се видя в чудо! Нови шокиращи данни

Почти 48 хиляди души починаха вследствие на земетресенията в Турция, заяви ръководителят на Администрацията за изключителни обстановки (AFAD) на Турция Юнус Сезер.

" Общият брой на жертвите на земетресението все още измежду нашите жители, както и чужденците, най-вече сирийци, е 47 975 души. От тях 6278 са чужденци, най-вече жители на Сирия, заяви БГНЕС.
-->
По думите му след главния трус на 6 февруари, който беше 7.8 по Рихтер, са регистрирани към 16 000 вторични труса, като през последните 10 дни интензивността им е намаляла.

Над 3000 избавителни експерти остават и не престават да работят в бедстващите региони. „ Повтарящите се земетресения към момента не престават в района. Затова поддържаме избавителните екипи в подготвеност. Още към 300 спасители от други страни също остават там “, сподели Сезер.

Той също по този начин означи, че множеството от международните ресурси от палатки за настаняване на жертвите са ситуирани или доставени в Турция. Всеки ден от чужбина идват по шест самолета с палатки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР