Почивните дни са идеални за приготвяне на така любимите на

...
Почивните дни са идеални за приготвяне на така любимите на
Коментари Харесай

Ето как да приготвите най-пухкавите американски палачинки

Почивните дни са идеални за подготвяне на по този начин обичаните на всички палачинки! Английската закуска може да бъде здравословен вид, в случай че подберете съставките вярно.

Американските палачинки, приготвени с пълнозърнесто и овесено брашно, а не с универсално брашно, са по-пълноценни и заради високото си наличие на фибри ви поддържат сити за дълго време.

Пълнозърнестите американски палачинки са богати на желязо, калций, фосфор, което ги прави съвършен сътрудник за закуска при следена консумация.

Въпреки това, нищо не е по-добро от удовлетворението от топлите палачинки в неделната заран!

Ако сте фен на приготвянето на американски палачинки, само че въпреки всичко желаете да усъвършенствате методите си да ги извършите по-пухкави, тези препоръки и трикове за вкусни американски палачинки ще ви оказват помощ доста:

Тайна съставна част

Понякога, даже и да спазите рецептата тъкмо, въпреки всичко може да откриете, че не е на равнище. Според някои професионални готвачи тайната на по-пухкавите американски палачинки е течността. " Хидратирането " на тестото е доста значимо, с цел да получите гладка текстура. За тази цел може да се употребява в допълнение олио, вода или яйца. Ако се съмнявате, малко вода постоянно е сигурен метод да извършите сместа гладка.

Не разбивайте прекомерно сместа

Причината, заради която ви поучават да не бъркате прекомерно тестото, се дължи на глутена в тестото. Ако разбърквате прекомерно дълго, глутеновите протеини ще се свържат прекомерно компактно с всяка, което ще направи палачинките ви твърди. Ако забележите дребни бучки, спрете да бъркате тъкмо в този миг.

Използвайте мътеница, а не мляко

 подготвяне на американски палачинки Снимка: Ирина Колева

Много хора употребяват мляко вместо мътеница в рецептата за палачинки. Опитайте да ги приготвите с мътеница и ще видите, че усетът е текстурата са радикално разнообразни.

Отделете белтъците от жълтъците

Ако употребявате яйца в сместа си, най-хубавият метод е да отделите жълтъците от белтъците. Да, малко е досадно, само че в случай че резултатите са идеалните палачинки, напъните си заслужават! Първо прибавете жълтъците към мокрите съставки и откакто се смесят вярно със сухите съставки, оставете тестото да почине.

Все още не добавяйте белтъците. Точно преди да започнете да вършиме палачинките, сложете белтъците, само че не ги смесвайте прекомерно. Тестото може да наподобява малко гъсто само че това е по този начин единствено до момента в който не извършите най-пухкавите палачинки!

Ако сте вегетарианци, можете да употребявате ябълково, бананово пюре или даже тофу.

Обърнете палачинката единствено един път!

Оставете палачинката да бухне, преди да я обърнете. Не бъдете прекомерно нетърпеливи, до момента в който вършиме американски палачинки.

След като разпределите тестото върху тигана, изчакайте известно време, до момента в който шупне. Когато се повдигна елементарно с шпатулата, тогава обръщате. Важно е да я обърнете един път.

Вижте още по какъв начин да си извършите:

- протеинови палачинки;

- овесени палачинки;

- или палачинкова торта;

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР