Почитателите на музиката на лигавата Адел ще могат да се

...
Почитателите на музиката на лигавата Адел ще могат да се
Коментари Харесай

Ограничения. Какво обяви капризната Адел

Почитателите на музиката на лигавата Адел ще могат да се насладят на вокалните ѝ благоприятни условия онлайн в Лас Вегас, единствено в случай че дават двойно доказателство: че са с две дози ваксина плюс негативен тест за COVID-19.

Британската певица подлуди интернет, когато разгласи, че ще има концерти в хотел " Caesars Palace ", наречени " Weekends With Adele ". Певицата ще изнася представления в петък и събота вечер в спектакъл Колизеум в хотела от 21 януари до 16 април 2022 година

Тъй като билетите към този момент са в продажба, почитателите, които не са разбрали за изискването, могат в придвижване да се осведомят на Ticketmaster, където в детайли се разказват разпоредбите за COVD-19, които би трябвало да съблюдават.

" За да влезете на събитието, са нужни документ за имунизация, и негативен тест в границите на 48 часа от събитието. Както и да са минали най-малко 14 дни от втората доза ваксина ", пишат в портала.

76-годишният Род Стюарт обаче също се изявява в " Caesars Palace " и неимунизирани почитатели могат да участват на шоутата му, като изискването е да носят маска и да им бъде тествана температурата преди да влязат.

Адел преди време изрази терзанията си по отношение на ковид, като сподели, че " това е прекомерно непредвидимо ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР