Почистването може да бъде досадно на моменти, но когато се

...
Почистването може да бъде досадно на моменти, но когато се
Коментари Харесай

Жена изчисти най-мръсната кухня в света и спести хиляди на собственика ѝ

Почистването може да бъде досадно на моменти, само че когато се сблъскаме с кухня, която не е почиствана от пет години, множеството от нас биха си помислили, че цялата кухня е за промяна. 

Но една жена в TikTok вижда фотография на това, за което се твърди, че е „ най-мръсната кухня в Европа “ - кухня в елементарен дом в Лондон. Вместо да се отврати, дамата вижда предизвикателство и взема решение да почисти кухнята до искра без да изиска и стотинка от притежателя. 

Аури, чийто възторг се оказва инфектиран, споделя, че е икономисала на притежателя към $15 000, които трябваше да бъдат дадени за разчистване на кочината. 
Премахнете елементарно мухъла в банята, единствено напръскайте с това
Мухълът може да се появи на разнообразни места в дома: кухня, баня и други. Той би трябвало да се отстрани допустимо най-скоро, с цел да не аргументи...
Прочети повече
Жената е от Финландия и изяснява, че компания за почистващи артикули и й спонсорирала самолетните билети и престоя в хотела, за сметка на това е трябвало да популяризира продуктите им. 

Видео от мръсната кухна демонстрира отпадък, насъбран във всеки ъгъл на кухнята и върху плотовете. Печката е била затрупана от празни черупки от яйца, а тавите за печене не са били мити откогато са купени. 

Само за два дни видеото с тоталното видоизменение на кухнята получава над 38 милиона гледания.
@aurikatariina THE MOST AMAZING TRANSFORMATION EVER!!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР