Починалият на 64 години Христо Сираков многократно се е измъквал

...
Починалият на 64 години Христо Сираков многократно се е измъквал
Коментари Харесай

Христо Сираков убива двама души при две катастрофи

Починалият на 64 години Христо Сираков неведнъж се е измъквал на косъм от гибелта при произшествия, само че тези произшествия на два пъти са завършвали с нечия друга гибел. Той има зад тила си два жестоки конфликта с жертви, като даже лежи 2 години в пандиза за автомобилното си безчинство, напомня Лупа.бг.

Преди повече от 38 години Христо прави грубо меле с новата си "Лада ", цялостна с емблематични фигури от столичните арт среди - писателката Милена Фучеджиева, гаджето й - Ради Радев, наследник на режисьора Въло Радев, актрисата Ваня Цветкова и различен кинаджия - Огнян Купенов.

Всички са потърпевши тежко, а бащата на Ицо, който тогава е огромна съчка в самолетна компания "Балкан ", изпраща хеликоптер да избавя младежите. За страдание Ради умира, а Милена се оказва бременна от него в третия месец.

Години по-късно Христо още веднъж убива човек с автомобила си и даже излежава част от 2-годишна присъда за рецидива.

Фучеджиева по този начин и не елементарни гибелта на обичания си на Сираков и даже направи злокобно предсказване по негов адрес преди няколко години: "Мъжете, които са ми предизвикали най-вече болежка, умират един по един. Това нито ме радва, нито натъжава ".

"Не съм им желала гибелта. Единственото, което мога да си помисля за ранните им смърти - рано е да умреш сред 40 и 60 година, е, че с цел да причиняваш по този начин болежка и да се държиш по този начин долно, тези сили непрекъснато живеят в теб. Те се пробват като заразно зло да убиват другите, само че в края на краищата ти загиваш от себе си. Мир на душите им ", приключва задочната участ на Милена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР