Починал е Славчо Пеев! Знаменит актьор, а за мен –

...
Починал е Славчо Пеев! Знаменит актьор, а за мен –
Коментари Харесай

Славчо си отиде като иконом на Стоичков! Панайот един ден ще го погребат като шут на Магърдич

Починал е Славчо Пеев! Знаменит артист, а за мен – и огромен локомотивец. Паметни години от славни „ червено-черни “ победи ни свързваха…
Тъжно ми е! И че го няма, и че си отиде окепазен. За младите Славчо не е артистът, който ние знаем. За тях той е оня, тъпия иконом на Стоичков от рекламите на братя Папазки.
Така един ден ще си отиде и Панайот Панайотов. Жив и здрав да е, да ни надживее. Но живот ли е това неговото след през вчерашния ден? Да те изкарат на 72 години пред цяла България гол по рокля, да ти увиснат кожите в ефир… Да го е позор журито дума да обели, тъй като се усеща съизвършител в поругаването на една легенда!
Снощи пуснах коментар в страницата си за случилото се. Малеее, като се разкоментираха… Ама Панйот Панайотов самичък излязъл на сцената, но взел хонорар, но никой не го е карал. Така е. Но и не е по този начин. Защото, когато тези с парите изкушават някоя национална икона, би трябвало най-малко да му запазят достолепието. Не да го завършват!
Хора, Панайотов е на 72 години! Имате майки, татковци на тия години у дома. Те са едни дребни деца, които желаят всичко. И са подготвени да одобряват всичко. Затова даже вие внимавате какво им оферирате. И ги пазите от всичко останало. Така трябваше да създадат с великия артист и магърдичите.

Панайот е изпял едни от най-хубавите, най-великите български песни. И не заслужаваше артистичния край, избран му от учения по подигравка с хора Магърдич Халваджиян. Край с облик на грозно, голо старче….
Народите, които почитат звездите си, почитат себе си. В Англия в никакъв случай няма да качат Елтън Джон по увиснали меса на сцената. Във Франция Ален Делон в никакъв случай не бе прислужник, на който и да е. А у нас? Изагвирхме се с Панайот Панайотов, унижихме Славчо Пеев…
А, да, и оня червен връткалник Мартин Захариев снима Лили Иванова по цици на дърти години. Такива са ни хората с парите. И печален е края на великите българи, затиснати под тези пари.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР