Почина Иррфан Кхан (53 г), който е един от най-известните

...
Почина Иррфан Кхан (53 г), който е един от най-известните
Коментари Харесай

Почина звезда от Джурасик свят и Беднякът милионер

Почина Иррфан Кхан (53 г), който е един от най-известните модерни артисти на Индия. Той стана прочут с присъединяване си във филмите ”Животът на Пи ”, „ Кутия за храна ”, „ Джурасик свят ”, „ Беднякът милионер ”.

Кхан е бил признат в болничното заведение в Мумбай с зараза на дебелото черво. Звездата от Пику се бори с израстък в продължение на няколко месеца и се върна в Мумбай, откакто се лекуваше в Лондон. Иррфан Кхан оставя брачната половинка си Сутапа и двама сина. Вчера представителят му удостовери, че е бил отведен в интензивното поделение, а малко по-късно отхвърли слуховете, че Ирфан Кхан е умрял. Шойоит Сиркар, който режисира Иррфан Кхан в " Пику ", туитира: " Скъпи мой приятелю Иррфан. Ти се бори и се бори, и се бори. Винаги ще се гордея с теб... ще се срещнем още веднъж.. съболезнования на Сутапа и Бабил... Сутапа, ти даде всичко допустимо в този пердах ”. Снощи Кхан е бил признат в болница след утежняване на здравословното му положение.

Докато новината за хоспитализацията на Иррфан Кхан се популяризира във вторник вечерта, представителят на артиста пусна  изявление: " Да, правилно е, че Иррфан Кхан е признат в ICU в Кокилабен в Мумбай поради зараза на дебелото черво ".

Актьорът от Пику е диагностициран с невроендокринен израстък през март 2018 година, скоро по-късно отива в Лондон за лекуване. Върна се в Индия през февруари 2019 година, с цел да снима Angrezi Medium и отлетя назад в Лондон след къс престой. Майката на Иррфан Кхан Саеда Бегум умря на 95-годишна възраст в събота сутринта в Джайпур. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР