Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира контролата с Кариана,

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира контролата с Кариана,
Коментари Харесай

Пената: Играта ще ми хареса, когато станем шампиони

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев разяснява контролата с Кариана, която изгледа въз основата в Панчарево. Пред погледа му алените обърнаха втородивизионния отбор с два гола на Тиаго и един на Али Соу от дузпа.
“Контролна среща, която не ти дава и половин точка в шампионата. Няма какво толкоз да приказваме и проучваме, пък и не е моя работа да върша мнения за играта. Важното е да изправим грешките в формалните мачове. На мен играта ще ми хареса, когато станем шампиони”, сподели Пената пред “Тема Спорт”.
Той разяснява и тематиката за реконструкцията на “Българска армия”, каквато управлението е дало обещание да направи. за задачата през седмицата беше дадена зелена светлина за основаване на смесено сдружение, като сега текат разнообразни процедури по учредяването му. “Хубавото е, че в този момент на хоризонта излезе един огромен безоблачен лъч с реението за стадиона. Това е дело и триумф на притежателите Ганчев и Инджов. От няколко години се приказва по този въпрос и виждате, че каквото е казано, излезе истина. Благодарение на Бойко Борисов и на спортния министър проектите на клуба са на път да бъдат осъществени. Дано да се получи всичко. Имаше значително неуредици към нашите бази, изключително в последните 20 години. В ЦСКА не трябва да е по този начин. Нужно е да се направи рестарт на стадиона.
А и Панчарево не трябва да се не помни - да може и там да вървим да закусваме, да обядваме…Има още какво да се направи. Ръководството е на прав път”, добави Пената.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР