Почетният президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес е напълно уверен,

...
Почетният президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес е напълно уверен,
Коментари Харесай

Хьонес увери, че Левандовски остава в Байерн, Барса отрече, че го иска

Почетният президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес е изцяло убеден, че Робърт Левандовски ще е част от клуба и през идната година. Той базира твърдото си разбиране на стила на работа в баварския отбор, както и на това, че поляка има контракт за още една година.

“На 100% споделям, че Робърт ще играе за Байерн през идната година. Много е просто, той просто има контракт ”, съобщи Хьонес.

През последните седмици се появиха редица спекулации за сериозен интерес към Левандовски от страна на Барселона, както и за среща на управителни фактори на каталунците с сътрудника на играча - Пини Захави. Това обаче бе отречено неотдавна от един от шефовете в клуба - Матеу Алемани.

“Мога да ви уверя, че среща с представителя на Левандовски не е имало. Когато състезател има контракт, то първото нещо, което вършим, е да се свържем с неговия клуб ”, увери Аеламни.

Само преди няколко дни в тази посока се изрече и спортния шеф на Байерн Хасан Салихамиджич, който изключи опцията баварците да се откажат от 33-годишния голаджия след края на сезона. Освен това той загатна, че към този момент има планувана среща с сътрудника на полския национал, на която да бъде разисквано вероятно продължение на контракта сред двете страни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР