Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган се надява обявеното

...
Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган се надява обявеното
Коментари Харесай

Какво каза Доган за масовото плажуване на Росенец

Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган се надява оповестеното за днес  всеобщо плажуване на брега на парк „ Росенец ” да не докара до напрежение и конфликти. Той счита случая с Христо Иванов за провокация. Това е декларирал Доган пред екип на бТВ, който е приел през вчерашния ден. Доган е спокоен, тъй като се надява, че 30 години народна власт са научили нашето общество да съблюдава законите, правата и свободите.

Първото нещо, което ще видят плажуващите, е българският байрак, който се вее на 6-метров стълб на пясъка. Вече е поставена бариера сред частния парцел и т.нар.плаж, чиято повърхност е към 200 кв.м.

Доган е посочил на екипа на бТВ градината с рози, за които персонално се грижи, биокраставиците и другите зеленчуци, които отглежда.

Пред Епицентър.бг Ахмед Доган съобщи, че не е знаел за двете писма на шефа на НСО, с които Красимир Станчев желае защита дружно с МО, Министерство на вътрешните работи и Министерство на превоза на сушата и на 500 м от акваторията към парка. Това почетният ръководител на Движение за права и свободи схванал, когато гръмнал абсурдът, който костваше главата на шефа на НСО. Ако е бил авансово известен за желанията на НСО, е щял да се опълчи, тъй като това лимитира неговата независимост.

За влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната доктор Доган счита, че не е особена горделивост и че нищо няма да се промени, тъй като българският народ постоянно търси избавител да го избави.

Територията, на която се намира базата на Движение за права и свободи, е частна благосъстоятелност. И за постройката, и за земята Доган е безапелационен, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания Нефтохим. Междувременно деятели на Движение за права и свободи от община Гърмен дойдоха в парк „ Росенец “ нощес и са настанени в почивна база на към километър от базата на Движение за права и свободи, в която е почетният ръководител на Движението. Активисти на Движение за права и свободи са поискали да поддържат Доган през днешния ден, когато Христо Иванов и партията му още веднъж ще тръгнат към брега на парк „ Росенец ” с гумени лодки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР