Почетен плакет в знак на благодарност получи спортният министър Красен

...
Почетен плакет в знак на благодарност получи спортният министър Красен
Коментари Харесай

Шампион по вдигане на тежести с рамо за Кралев

Почетен плакет в символ на признателност получи спортният министър Красен Кралев от европейския и международен вицешампион покачване на тежести и президент на Семеен кодекс " Титан " Радостин Димитров.

" Огромни благодарности на господин Кралев за всичко, което прави за нас и целия български спорт. Това е първият състезателен министър, който работи интензивно за развиването на спорта в цяла България ", сподели Димитров по време на срещата на Кралев със симпатизанти във варненския регион " Младост ". През 2019 година залата за повдигане на тежести към Спортно учебно заведение " Георги Бенковски " бе напълно реконструирана със средства отпуснати от ММС на стойност 110 450 лева



Красен Кралев пък благодари за силнатаподкрепа и доверието, което му гласоподават постоянно. „ Ние сме единствената партия, която се среща очи в очи хората от цялата страна изслушваме настояванията ви и работим за тяхното осъществяване. Вие сте нашият коректив ини давате късмет да сме по-добри. Само със постоянна страна и единно общество можем да преминем през тези тежки времена ", сподели министърът, който е № 4 в листата на ГЕРБ-СДС в морската столица. Кралев е лидер на листата на ръководещите в Русе.

По време на срещата в регион " Одесос " присъстваше и претендент за народенпредставител от ГЕРБ-СДС във Варна Юлияна Боева.

През последните няколко години Министерство на младежта и спорта и Министерски съвет са отпуснали близо 20 млн. лева за спортна инфраструктура във Варна и региона. Извършен е повсеместен ремонт на Двореца на културата испорта на стойност 12, 8 млн.лв., там се построи и една от най-модерните боксови зали в страната. В ДКС се провеждат надпревари от най-голям сан и 14 клуба организират своите тренировки.

Основно е ремонтирана НСБ " Спортпалас ", цялостна рационализация и смяна на образа се извърши на стадион " Тича " и стадион " Спартак ".Реконструкцията на зала " Владислав " в състезателен комплекс " Черно море " е на стойност 668 479 лева Изгради се напълно нов хангар за лодки въвветроходна спортна база „ Бриз ", инсталирано е осветяване на тенис кортовете „ Черно море – Елит " и други

За реновиране на Спортно учебно заведение „ Георги Бенковски " са отпуснати 2,8 млн.лв, в допълнение се реконструира залата за повдигане на тежести за 115 470 лева.В момента се построяват три стадиони за мини футбол в Игнатиево, Цонево и Бенковски за близо 450 000 лева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР