Победителят от последния сезон на „ВИП брадър“ – Тото от

...
Победителят от последния сезон на „ВИП брадър“ – Тото от
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Тото без малко да спретне истинско меле в столичен клуб

Победителят от последния сезон на „ ВИП брат “ – Тото от „ СкандаУ “, насмалко да спретне същинско меле в столичен клуб. Помислилият се за Бог артист смъква всички дами, като няма проблем и с това да бъдат обвързани. Точно на такава госпожица попадна неотдавна и бе подготвен да се сбие с гаджето й, с цел да може той да си тръгне с нея.

Откакто приятелката му Яна го заряза поради невярност, той тотално се е отдал на разврат с разнообразни девойки. Репортер на в. " ШОУ " се засече с любимеца на тийнейджърките в столичен клуб, където се разигра грозна сцена с присъединяване на Тото.

Изглежда изпълнителят на „ Чужди усмивки “ бе отишъл в клуба на лов. Това издаваха нахалните му свалки към всяко едно момиче в заведението. След като овърша масите, най-сетне си откри приятна компания (момичето от нашите папарашки фотоси – б.а.). Девойката бе в компанията на своя другарка, само че не след дълго я заряза и се настани в мъжката компания на Тото. Последваха целувки и обятия, а животинското в артиста проговори и стартира свирепо да я хапе по врата. Уви, не след дълго тя си потегли, само че без разгонения врачанин.

Внезапното й изпаряване вбеси Тото и той потегли да гони последваща плячка. Пробва си сваляческите умения на момиче, което бе в компанията на гаджето си. Няколко пъти бе предизвестен да се отдалече от непознатото момиче, само че Тото бе като неуравновесен и стартира да провокира приятеля й. Наложи се намесата на защитата, която едвам удържа пияният и нападателен артист. „ Не ме интересува с кой е, желая я “, крещеше той, без да се тормози, че всички погледи са вперени в него.

Дори близки негови другари издават, че след раздялата с Яна не могат да го познаят. Тото не може да си елементарни изневярата, за която самичък разказал на към този момент някогашната си другарка, с която деляха един покрив. Оттогава всяка вечер запива с другари по клубовете, а по-късно мачка чаршафите с разнообразни последователки.

ОЩЕ РАЗТЪРСВАЩИ НОВИНИ И ИСТОРИИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР