Победителката се изявява и в Сълза и смяхАнна-Мария Чернева бе

...
Победителката се изявява и в Сълза и смяхАнна-Мария Чернева бе
Коментари Харесай

Начинаеща актриса стана „Мис Силикон“

Победителката се изявява и в „ Сълза и смях ”


Анна-Мария Чернева бе определена за “Мис Силикон 2018 ” на лъскаво празненство в Свети Влас. Едрогърдата моделка, която по-рано през годината стана втора на “Мис Плеймейт ”, този път се окичи с първото място.
 Победителките бяха определени на лъскаво празненство в Свети Влас. Победителките бяха определени на лъскаво празненство в Свети Влас.
Брюнетката в последно време интензивно обикаля светските празненства, а слуховете все по-често я свързват с предприемача Христо Сираков. Досега двамата по този начин и не разясняват дали тя в действителност се е наредила измежду 100-те му манекенки. Чернева доби известност и поради присъединяване си в риалити сериала “София денонощно ”. Тя от дълго време се е заканила да се утвърди като актриса и даже към този момент се изявява на сцената на спектакъл “Сълза и смях ”, само че явно припечелва добре и с другите си изяви.

Първа подгласничка на състезанието в Свети Влас стана друга от тазгодишните участнички в “Мис Плеймейт ” – Неделина Цанева.

След тях се класира ямболската хубавица Силвия Алексиева, която разгорещи публиката с еротичните си осъществявания, като в края на вечерта остана без облекла. Ива Таскова от Перник се подреди на третото място.

Победителките бяха определени от журито в състав – Гергана Райчевска, Джулиана Гани и миналогодишната победителка Виктория Петрова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР