Победителката от последния сезон на Ергенът Валерия изненада всички със

...
Победителката от последния сезон на Ергенът Валерия изненада всички със
Коментари Харесай

Тайна сватба? Вижте Валерия от Ергенът като булка

Победителката от последния сезон на " Ергенът " Валерия изненада всички със фотоси, на които театралничи с булчинска рокля. Спряла се е на прелестна сатенена рокля, която накара всички да се питат имало ли е загадка женитба с пианиста Евгени Генчев.

Любовта сред тях пламна още през първите дни на шоуто и напълно естествено бе той да я избере за своя жена. А фотосите със сватбената рокля можем да заключим, че е доста красива младоженка и бялото несъмнено й отива.
-->
Бързаме да уточним, че Валерия е към момента мома, а фотосите със сватбената рокля са част от корицата на последния брой на списание " Сватба ". Оказа се, че моделът, с който е облечена Валерия, е доста желан през последните сезони.

Роклята е на един от трите съществени марката на бутика и е изумително комфортен тоалет /по думите на модела/, даже за дългия брачен ден на висок ток и танци.

Ако разгледате уеб страницата на бутик Cherie Cherie Sofia, ще се убедите, че имат много мощна дизайнерска селекция от към 50 модела в наличност и от над 1 000 модела по азбучник. И незабавно разбираме за какво Валерия се е спряла на техен модел. Вероятно и за идната си женитба с Евгени ще се довери на същия бутик.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР