Победителите в деветото издание на конкурса Застрахователи за обществото 2023

...
Победителите в деветото издание на конкурса Застрахователи за обществото 2023
Коментари Харесай

Станаха известни победителите в конкурса Застрахователи за обществото 2023

Победителите в деветото издание на състезанието " Застрахователи за обществото 2023 " получиха своите оценки на тържествена гала на 3 октомври 2023 година Така, с взор към потребностите на обществото, застрахователната колегия означи професионалния си празник „ Деня на застрахователя “. Тържественото събитие събра представители на застрахователния бизнес, държавните институции и регулаторните органи, университетските среди и медиите.

В приветствените си думи ръководителят на АБЗ Юри Копач уточни, че в свят на все по-сериозни провокации - обществени, стопански, климатични – задачата на застраховането да обезпечи съответна сигурност и отбрана става още по-значима и публично нужна.

По традиция на тържественото събитие бяха оповестени спечелилите в състезанието „ Застрахователи за обществото 2023 “. Фактът, че по този метод застрахователният отрасъл уважава професионалния си празник, е индикативен за дълбоката му съпричастност и ангажираност с устойчивото развиване и благоденствие на обществото.

Конкурсът се провежда от Асоциацията на българските застрахователи, Българска Асоциация на Застрахователните Брокери, Асоциацията на застрахователните брокери в България и Обединени...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР