Победител от лотарията, който получаваше по £10 000 на месец

...
Победител от лотарията, който получаваше по £10 000 на месец
Коментари Харесай

Двойка спечели от лотарията - жената заряза мъжа, билетът неин

Победител от лотарията, който получаваше по £10 000 на месец за интервал от 30 години, беше изоставен от партньорката си и твърди, че тя го е отрязала от джакпота, тъй като печелившият билет е бил платен на нейно име. 

Лаура Хойл, на 40, и Кърк Стивънс, на 39, от Нотингам завоюваха
джакпота в тегленето на Националната лотария Set For Life - общо £3,6 милиона, разпределени за 30 години.

Преди облагата господин Стивънс оставял девойка Хойл да живее с него гратис, защото „ не е очаквал тя да заплаща наем “ със съглашението, че тя ще дава единствено £25 на седмица за лотарийни билети.

Сделката се изплати за двойката на 21 март, 2021 година, само че господин Стивънс твърди, че мис Хойл към този момент е скъсала с него, отхвърлила го е от облагата и „ даже желае нашите две кучета “. По думите му той би трябвало да получи дял от облагите след разделянето, само че макар че " чекът за вести ", връчен на двойката, съдържа имената им на двамата, билетът е платен със сметката на госпожа Хойл.



Според компанията, която държи
лотарията, всички облаги от нея се изплащат на физическо лице, даже в профсъюз, и от там показват, че печелившата сметка е на името на дамата.

След удара на огромната премия тогава двойката споделя, че възнамерява да сътвори бизнес за лов на духове и бяха снимани да държат чека си - изписан и на двамата.

Година и половина по-късно обаче мис Хойл зарязва господин Стивънс, взима нова къща и по думите му - остатъка от
джакпота, предава The Sun.

„ Тя дръпна щепсела и взе всичко. Тя даже желае двете ни кучета ", прибавя той. 

 

Жената е отказала коментар, откакто е била потърсена от вестника.

По-рано тази година мис Хойл сподели, че двамата възнамеряват да отидат в Дисниленд през лятото, както и на „ доста други вълнуващи места “, само че господин Стивънс сподели, че от този момент тя го е зарязала.



Двамата се срещат посредством другар през 2018 година и по-късно тя се е преместила в дома му с три спални в Хъкнал, Нотингамшир.  Говорейки за оставянето на девойка Хойл да живее без наем в неговия дом за £240 000, той сподели, че тя е попитала какъв брой наем да му заплати, само че „ що се отнася до мен, тя беше моята другарка “.

Той прибавя: „ Не чаках да заплаща наем, не съм й изискал нито пени “. Вместо това двойката се е уговорила мис Хойл да купува лотарийните билети.

Мъжът споделя, че договорката в никакъв случай не е била по-официална от това, само че не смяташе, че има потребност от освен това, защото „ бяхме двойка, живеехме дружно в моя дом “.  Преди ангажимента мис Хойл е била освободена от работа в логистична компания, тъй че продава дома си в Улвърхамптън и се мести да живее при господин Стивънс.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР