По заповед на премиера Кирил Петков от днес от длъжността

...
По заповед на премиера Кирил Петков от днес от длъжността
Коментари Харесай

Петков уволни спорен заместник-министър на земеделието

По заповед на премиера Кирил Петков от през днешния ден от длъжността заместник-министър на земеделието е освободен Атанас Добрев. Това оповестиха от държавната пресслужба. Причини за освобождението на Добрев не се показват.

От седмици Атанас Добрев е непрекъснато нападнат от депутата от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев с обвиняването, че от горските стопанства са махани експерти и са назначавани партийни фрагменти. Дунчев атакува персонално Добрев заявявайки, че съгласно него той е обликът на задкулисието и индивидът, който спуска описите с хора, които би трябвало да се сменят. Тогава Дунчев разяснява, че до момента в който Добрев е в министерството, няма никаква вяра за българските гори.

Добрев работи Министерството на земеделието от 20 години. Той е заместник-министър от 2017 година - от държавното управление на Бойко Борисов, а по-късно и при служебното държавно управление.

Махането му идва няколко дни откакто президентът Румен Радев разкритикува кабинета, че уволнява фрагменти на служебното държавно управление, разкрило корупционни схеми на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР