По всичко личи, че България върви към предсрочни парламентарни избори.

...
По всичко личи, че България върви към предсрочни парламентарни избори.
Коментари Харесай

Извънредна новина от НС: Ражда се нова партия, гласят се да се явят на изборите

По всичко проличава, че България върви към предварителни парламентарни избори. На фона на това през днешния ден от Народното събрание (НС) пристигна новината, че се ражда нова партия.
Отцепилите се от „ Възраждане “ народни представители и общински съветници, които са общо седем на брой, приготвят личен политически план. Това стана ясно от тяхно изказване в коридорите на Народното събрание.
„ Ние, самостоятелните народни представители и четирима от общинските съветници, взехме решение да стартираме работата по нова политическа организация “, заяви Николай Дренчев.
Според него новите избори няма да трансформират значително конфигурацията в Народното събрание.
„ На България е нужна нова политическа организация, нова опция “, уточни той.
Според Дренчев има потребност от една нова патриотична групировка, която обаче да е с човешко лице. Той посочи, че най-вероятно ще се явят на първите избори, които предстоят, само че те не са основни и значими за тях.
„ Основният фокус е да създадем организацията, да я структурираме, да съберем хората “, добави някогашният възрожденец.
Към момента участниците в плана са четирима самостоятелни общински съветници – Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов и Севделина Петрова, както и трима самостоятелни народни представители – Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев.
През февруари тази година след избора на ръководител на Столичния общински съвет (СОС) четиримата общински съветници бяха изключени от „ Възраждане “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР