По всичко личеше, че отложеното от март за септември посещение

...
По всичко личеше, че отложеното от март за септември посещение
Коментари Харесай

Когато Чарлз и Камила решат да се поотпуснат на публично място

По всичко личеше, че отсроченото от март за септември посещаване на крал Чарлз във Франция ще се увенчае с триумф. Речта на краля пред френския сенат беше посрещната с аплодисменти, а формалната вечеря във Версай беше повече от блестяща.
 Крал Чарлз и Камила във Версай - кого предложения Еманюел Макрон на тържествената вечеря
Неочакваната компания на Чарлз и Камила в Париж

Гостите, които им вършиха компания във Версайския замък

За последния си ден в страната Чарлз и Камила се разделиха с френския президент и се насочих на юг. Там те имаха планувано посещаване в Бордо, чиято съществена цел беше затвърждаването на връзките сред Англия и Франция в региона на защитата.

Кралят и кралицата посетиха английската фрегата HMS Iron Duke там и се срещнаха с кмета на Бордо. Разбира се, нямаше по какъв начин в град и област, известни с виновността, Чарлз и Камила да нямат и посещаване в локална маза.
 Снимка 635231

Те избраха Chateau Smith Haut Lafitte - производители на органично вино. Лозовите масиви освен се отглеждат по биологичен метод - цялата маза е захранвана от слънчева сила и практикува хващане, и предпазване на въглероден двуокис.
 Снимка 635232

Монарсите мяха разходени из лозята от притежателите Флоранс и Даниел Катиард, обиколиха и огромната маза, като научиха повече за целия развой по развъждането на гроздето и основаването на виновността, написа People.
 Снимка 635234

Освен в Chateau Smith Haut Lafitte, крал Чарлз и Камила прекараха време и на площада в Бордо, където беше проведен специфичен фестивал за честване на връзката сред английската и френската култури. Там дегустираха и обичайни локални сирена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР