По всичко изглежда, че Лена Бориславова е обърнала гръб на

...
По всичко изглежда, че Лена Бориславова е обърнала гръб на
Коментари Харесай

Лена цъфна на Боровец, развали настроението на Петков

По всичко наподобява, че Лена Бориславова е обърнала тил на Кирил Петков и се усеща щастлива с годеника си Мирослав Иванов. По случай 8-годишнина от техния годеж те решили да отидат на къса отмора на Боровец, оповестява " Блиц ". 

Бившата говорителка на Петков е получила предлагането за брак още през далечната 2014 година, само че реши да се похвали с годежния пръстен едвам след абсурда с клипа с Петков, след който се заприказва, че е негова държанка. 
-->
От години с Мирослав имали традиция да означават датата особено, не просто с вечеря на свещи, а с пътешествия. Поради натоварения график не съумели да заминат далеко, стигнали единствено до Боровец. 

От сантименталните им фрагменти по време на късата почивка се вижда, че двамата са загърбили търканията, преодолели са рецесията в връзките си, която за малко да ги раздели, и още веднъж се носят на крилете на любовта.

От фотосите проличава, че Миро и Лена не са се отдали единствено на любовни милувки, а употребяват времето за приятни разходки в планината на чист въздух. Друг е въпросът, че Боровец е един от обичаните курорти и на Кирил Петков и неговата жена Линда. 





Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР