По време на великденските празници ефирът на Нова телевизия ще

...
По време на великденските празници ефирът на Нова телевизия ще
Коментари Харесай

Литургия за Великден и „В кръг“ по Нова телевизия

По време на великденските празници ефирът на Нова телевизия ще сервира на феновете прелестно въодушевление и позитивни страсти.  Филмовата стратегия на Разпети петък стартира с „ Хрoниките на Нарния: Лъвът, Вещицата и Дрешникът “ от 12,30 часа и романтиката „ Яж, моли се и бит ” с носителката на „ Оскар “ Джулия Робъртс и Хавиер Бардем - от 15,15 часа. Вечерта е непокътната за радостните летни инциденти на другарските фамилии Чобанови и Сиромашки и новия епизод на „ All Inclusive “ от 20 часа. На Велика събота феновете ще се потопят във вълшебния свят на Дисни с трогващата анимация „ Отвътре на открито ” от 13 и приказната лента „ Омагьосана “ от 15 часа. Вечерта ще има доста усмивки с следващите провокации, пред които ще се изправят участниците в приключението „ Един за различен “, а по-късно за настроението ще се погрижи концертът „ Всичко – най-хубавото от Мария Илиева ” от 22 часа. Oт 23,30 часа Нова телевизия ще предава онлайн Пасхалното свещенодействие от храм " Свети Александър Невски ". Спазвайки ограниченията за сигурност в изключителната обстановка, феновете ще могат да проследят църковната работа на Възкресение Христово от домовете си и да избегнат скупчванията към храмовете в празничната нощ. Веднага по-късно, от 00.30 часа, филмът „ Синът Божи “ ще преразкаже историята за живота на Исус Христос.

В 03.00 часа следва директното лъчение на вдъхновяващия театър в поддръжка на битката с COVID-19 „ Един свят: Заедно у дома ”, с което медията се включва в световните старания за справяне със болестта дружно със Световната здравна организация и придвижването Global Citizen. Сбитието с присъединяване на известни личнности ще може да бъде проследено и в неделния ден от 12,30 часа.

Великденската неделя ще предложи премиерния сантиментален филм „ Пролетно събуждане “ от 14,30 чака, а по-късно и следващата порция тествания за двойките в „ Един за различен “ от 20. Своя дебют на телевизионния екран от 21 и 30 часа ще направи и българският филм „ В кръг “, който има 9 награди от интернационалните фестивали. Драмата е за невероятната нощ против 10 ноември 1989 година, когато три двойки патрулиращи служители на реда ще преминат през разнообразни обстановки, разтърсващи животите им. Лентата на Стефан Командарев, която направи своя кинодебют в края на предходната година, продължава тематиките от „ Посоки ” – първия филм от плануваната трилогия. „ Сигурни сме, че нашият филм ще доближи до необятната аудитория, ще развълнува, ще разсмее и ще отклони за малко вниманието на феновете от потоците с  вести за ковид. Изкуството и киното лекуват! “, споделя Стефан Командарев. Сред неговите звезди са Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев-Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев-Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян. Пред камерите са и водещите на „ Здравей, България “ Аделина Радева и Виктор Николаев.

В празничния понеделник, 20 април, феновете ще се срещнат с огромното премеждие в „ Изобретението на Хюго “ – от 9,30 часа, както и с героите от втората част на фентъзито „ Хрониките на Нарния: Принц Каспиан ” в 12,30. Маратонът продължава със комедията „ Като рицарите “, а вечерта гледаме ще се оправят с новите превъплъщения участниците в шоуто за звездни трансформации „ Като две капки вода “. Следващата седмица Луна ще бъде сексапилната Камила Кабейо, а Галя - лиричната Алиша Кийс. Тото ще влезе още веднъж в мъжки облик с Джо Кокър, а JJ ще продължи като Бионсе. Маги Джанаварова ще се раздвои сред Галя и Миро от „ Каризма “, а Дара – сред Катя и Здравко от „ Ритон “. Фики ще би трябвало да изкачи още едно музикално ходило с Лучано Павароти, а Анди ще се върне в отминали времена с Петър Чернев. Димитър Маринов, който към този момент има две победи като Ленард Коен и Лайза Минели, ще се посвети на облика на Том Джоунс и великия му шлагер „ Делайла “.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР