По време на среща за политики в Народното събрание ГЕРБ

...
По време на среща за политики в Народното събрание ГЕРБ
Коментари Харесай

ГЕРБ и Възраждане се целунаха! Разкритието

По време на среща за политики в Народното събрание ГЕРБ и " Възраждане " изрекоха сходни възгледи в бранш " Енергетика ", само че подминаха алените линии между тях. Разговорите бяха по самодейност на ГЕРБ, заяви БНР.

По време на срещата двете политически сили разкритикуваха дейностите на кабинета " Петков " поради поети задължения в Плана за възобновяване и резистентност за редуциране на работата на въглищните централи към 2026 година и акцентираха непосредственост по тематики като контролиран пазар, обезщетения за битовите консуматори и бизнеса.
-->
Делян Добрев от ГЕРБ разяснява: " И то забележете против какво - против акумулатори, от които нямаме потребност, т.е. тук не става въпрос за кон за кокошка, ами става въпрос напряко за предаване на националния интерес. Тоест по тази тематика ние сме единомишленици. "

От " Възраждане " възприеха концепцията на ГЕРБ за основаване на Кодекс за обществена поддръжка, в който да се регламентират всички обществени заплащания. Петър Петров изрази нуждата от по-сериозна обществена поддръжка: " Тъй като, за жалост, българското общество обеднява. "

От ГЕРБ още веднъж настояха да се заобикалят оферти в бюджета, които могат фрапантно да усилят недостига, а от " Възраждане " дадоха поръчка, че сред двете четения на така наречен удължителен бюджет, импортиран от служебното държавно управление, да внесат уравновесени оферти с уточнението: " Знам, че всички български жители желаят да чуят от нас, че минималната работна заплата ще се усили и то с доста, само че следва да отговорим и на въпроса от кое място ще дойдат тези пари, без да изпразним държавната хазна ", означи Петър Петров.

От " Възраждане " приветстваха самодейността на ГЕРБ за пускане на процедури за избор на конституционни съдии, членове на Висшия правосъден съвет от квотата на Народно събрание и за основен контрольор в Инспектората към Висш съдебен съвет поради изтекли мандати.

От ГЕРБ дадоха увещание да поддържат оферти на " Възраждане " за фрапантно нарастване на наказванията за пияни и дрогирани водачи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР