По време на среща на Валдайския клуб президентът на Русия

...
По време на среща на Валдайския клуб президентът на Русия
Коментари Харесай

Одеса! Разкриха тайния план на Путин

По време на среща на Валдайския клуб президентът на Русия приказва за ориста на Одеса. Владимир Путин обаче не разкри проектите на Генералния щаб по отношение на възможна офанзива против пристанищния град. 

Експертите, след думите на президента, се чудят дали Русия може да стартира нахлуване против Одеса и по какъв начин ще стане то. Сега всички старания на съветските войски на юг са ориентирани към Херсонското направление.
-->
Според военни наблюдаващи Херсон може да се трансформира в плацдарм за по-нататъшното " освобождение " на цялата южна Украйна, както го назовават избрани организации. 

Основната цел на такава акция би била да се отреже Украйна от западните доставки през Черно море.В отговора си на Валдайския клуб Путин приказва много неразбираемо за ориста на Одеса: „ Одеса може да бъде ябълка на раздора и знак на разрешаване на спорове и знак на намиране на някакъв тип решение на всичко, което се случва сега. "

Военният специалист капитан 1-ви сан от запаса Василий Дандикин не изключи, че след решаването на проблемите в региона на Херсон Одеската акция може да се трансформира в идващ стадий за съветската войска.

Според него визията за обстановката в Одеса би трябвало да бъде в Генералния щаб и командващия Северния боен окръг военачалник Суровикин, с цел да го задържи. И по-късно действайте съгласно обстановката “, сподели специалистът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР