По време на обиколка в хотел, известен като Къщата с

...
По време на обиколка в хотел, известен като Къщата с
Коментари Харесай

Зловещото лице на Черния монах от Понтефракт се появява на снимка

По време на обиколка в хотел, прочут като Къщата с призраци, жена се снима в огледало и вижда необичайно лице. Според легендата в хотела живее дух. Сградата се намира в британския град Понтефракт, графство Западен Йоркшир. Призракът, който живее в нея е наименуван „ Черният духовник от Понтефракт “. Според 29-годишната Бет Джейн тя отива там особено, с цел да остане в хотела за една нощ и да се опита да се свърже с този фантом. На мястото на фотографията, където се появява страховитата глава в реалност има бебешка количка с елементарна кукла. Но самата кукла не е там по време на фотосите. Защо призракът се е появил точно на това място …?



Бет споделя, че не е видяла нищо необичайно, когато се е снимала в огледалото, само че когато напуща хотела сутринта и преглежда поредицата от фотоси, които прави в къщата вижда главата. Четете още: Призраците – по какъв начин можем да ги видим Тя споделя: „ Определено наподобява на разположение. Виждам разширени ноздри, очи, изсечени скули, а в случай че приближите по-близо, можете даже да видите зениците. Може да е Черният духовник, само че не знам … Някои хора споделят, че може да е дявол. Не знаех, че съм го снимала до момента в който не се прибрах. Преглеждах фотосите и слушах видеото, с цел да видя дали мога да чуя нещо и тогава видях горната част на стълбите. Помислих си: „ Това не наподобява обикновено “. Чудех се дали е кукла, само че сестра ми извади куклата от количката по-рано същата вечер, с цел да предизвика призрака. ”



Хотелът Въпреки, че преди е била доста заинтригувана от Черния духовник, в този момент Бет е изплашена до гибел от това, което вижда и се кълне, че в никакъв случай няма да се върне в населяваната от духове къща. Медиите показват, че специалистът Бил Бунгай е ревизирал фотографията и не е разкрил признаци на имитация в нея. Бунгай споделя: „ Това лице в действителност наподобява демонично. Поради обстоятелството, че „ той “ взема решение да се качи в бебешката количка, където нормално седи куклата, бих предположил, че се мисли за интелигентен и занимателен с дразнещото си държание. “
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР