McDonald's пуска основна храна от другата страна на езерото навреме

...
McDonald's пуска основна храна от другата страна на езерото навреме
Коментари Харесай

Феновете на McDonald`s полудяха, след като американският фаворит най-накрая дойде в Обединеното кралство

McDonald's пуска съществена храна от другата страна на езерото в точния момент за лятото – само че това няма да е непрекъснато.

Веригата за бързо хранене обнови менюто си предишния месец, пускайки нов бургер Hat Trick, включващ три телешки банички, сирене и лук на скара. Chicken Sharebox и емблематичните хапки с моцарела също се завърнаха триумфално. За десерт McDonald's показа нов Skittles McFlurry, както и предходния Galaxy Caramel McFlurry.

Ако никой от тях не ви харесва, не се тормозете. The Mirror може да удостовери, че нов продукт, известен сега в Съединени американски щати, ще се появи особено този месец, а феновете на храната са изцяло полудели.

Oreo Frappe ще се появи в магазините на 26 юни, само че ще бъде налично единствено до 3 септември. Основата с мирис на ванилия се смесва с лед и части Oreo, преди да бъде покрита с бита сметана и, както познахте, още Oreo.

На цена от £3,09 за елементарна и £3,39 за огромна, McDonald's споделя, че напитката е „ съвършената сладка напитка, с която...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР