СподелиКато лидер на партия Величие“ няма да участвам в разговорите

...
СподелиКато лидер на партия Величие“ няма да участвам в разговорите
Коментари Харесай

Николай Марков, „Величие“: С „контактьорки“ няма да говорим

Сподели
Като водач на партия „ Величие “ няма да вземам участие в диалозите за кабинет с преговорния екип, излъчен от ГЕРБ-СДС, съобщи Николай Марков. Помолен за коментар дали „ Величие “ би подкрепила държавно управление с първия мандат на ГЕРБ-СДС, Марков сподели, че към момента не са ясни желанията на този кабинет, какво ще прави, каква стратегия ще извършва.

По-рано през днешния ден Борисов даде поръчка за сформиране на държавно управление с първия мандат и излъчи преговорен екип, който да стартира диалозите в понеделник. В него вземат участие Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева.

Как бих подкрепил държавно управление, за което нищо не знам?, попита Марков, който е някогашен чиновник на НСО.

Той акцентира, че с цел да вземе осведомено решение, би трябвало да знае какво желание има това държавно управление, каква стратегия ще извършва. С „ контактьорки “ няма да приказваме, сподели Марков във връзка изразеното желание от Борисов от понеделник да стартират договарянията за поддръжка на кабинет с първия мандат.

„ При цялото ми почитание към тази група има си парламентарен ред, който господин Борисов, като умел политик, добре знае “, съобщи още Николай Марков.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР