Дворецът Кенсингтън сподели нова снимка на принц Уилям тази седмица,

...
Дворецът Кенсингтън сподели нова снимка на принц Уилям тази седмица,
Коментари Харесай

Кралските фенове забелязват явна грешка в монограма на принц Уилям при публичен годеж

Дворецът Кенсингтън показа нова фотография на принц Уилям тази седмица, до момента в който той отпътува за годеж в Кардиф. Но кралските почитатели бързо видяха очевидна неточност, обвързвана с неговата кралска купа.

Уилям стана принц на Уелс след гибелта на баба си, починалата кралица, и възкачването на трона на неговия татко, крал Чарлз. И наподобява, че към момента би трябвало да се създадат промени след смяната на купата.

41-годишната кралска персона се насочи към Уелс във вторник, с цел да научи повече за нововъведенията във водораслите, пътувайки с трен. На фотография, споделена в обществените медии, Уилям може да бъде забелязан да гледа през прозореца по време на пътуването си, с телефона си и алена директория на масата пред него.

Папката съдържа неговия кралски монограм, „ W “, увенчан с корона, само че кралският код не е обновен, с цел да отразява новия му статут на явен правоприемник.

Gert's Royals означи на X, че признакът на Уилям, който той рутинно употребява върху стационарни и публични документи, в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР