По време на неотдавнашната пазарна активност значително количество Биткойн (BTC),

...
По време на неотдавнашната пазарна активност значително количество Биткойн (BTC),
Коментари Харесай

Биткойн кит прехвърли над $230 милиона – накъде отиват средствата?

По време на неотдавнашната пазарна интензивност доста количество Биткойн (BTC), оценено на над $234 милиона, беше транзактирано с едно придвижване, до момента в който цената на криптовалутата се задържа към $43,000.

Идентифицирането на този забележителен трансфер в началото беше направено от Whale Alert, автоматизирана система за наблюдаване на огромни транзакции с криптовалута.

Съобщава се, че портфейл с неразкрит генезис е изпратил 5,500 BTC към различен неизвестен портфейл в събота, което е наложило такса за транзакция от почти $98,50 в BTC.

В резултат на тази транзакция получаващият портфейл, който в този момент държи цялата сума на BTC, се изкачи до 307-ма позиция измежду най-богатите Биткойн портфейли в света, съгласно BitInfoCharts .

В същото време изпращащият портфейл, който в този момент е привършен от своите притежания, преди този момент заемаше 290-ти сан.

Към момента на писане Биткойн се търгува на цена от към $43,000, което демонстрира нарастване от над 6% от 24-часовото дъно от $40,500.

В друго огромно придвижване, 2,295 BTC, надхвърлящи $95.8 милиона, бяха трансферирани от неизвестен портфейл към Coinbase.

Също по този начин 1,784 BTC на стойност над $73.2 милиона се реалокираха от крипто борсата Binance в неидентифициран портфейл.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР