Министерският съвет отмени решението за създаване на Многопрофилна болница за

...
Министерският съвет отмени решението за създаване на Многопрофилна болница за
Коментари Харесай

„Главчев“ спря частната детска болница

Министерският съвет анулира решението за основаване на „ Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Мама и Аз “, гр. София.

По-рано през днешния ден министър председателят Димитър Главчев разпореди незабавната анулация на държавното решение и съобщи желание да бъде потърсена отговорност на хората, които са го предложили за разглеждане.

Министър-председателят ще изиска също писмени пояснения от министъра на опазването на здравето за обстоятелствата и събитията по случая.

Междувременно от Политическа партия оповестиха, че щели да сезират прокуратурата за случая, като не помнят, че лобистите за „ Мама и Аз “ са таман техни хора.

Ето и коментар по тематиката на Виктор Димчев:

Лобизмът на ППДБ – пояснен в две елементарни едновременни медийни заглавия.

Докато политиците се наканят по какъв начин да защитят лобизма на фарма мафията, с цел да изкярат още някой милион за пуделите, самите лобисти се отхвърлиха от плана си, който Министерски съвет спря неотложно по доста аргументи. И се оказва в този момент, че вносителите се отхвърлят от плана си, само че планът е нападнат от лобистите на вносителите, тъй като лобистите са им поръчали по този начин, а те извършват прецизно.

Припомням, че шефовете на хората от едното медийно заглавие бяха министри на здравето на другото медийно заглавие.

Не е неприятно да си стиковате ПР отделите, с цел да не стават такива неточности, че се натрупаха.

На Главчев: отлично!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР