По време на нашето управление започвахме първо с изчистване на

...
По време на нашето управление започвахме първо с изчистване на
Коментари Харесай

Борисов в Силистра: Трябва да се научим в ГЕРБ лека-полека да обновяваме партията

" По време на нашето ръководство започвахме първо с изчистване на задълженията. През последните 3 година това, което беше оставено от нас, това се доработва. Абсолютно нищо ново. Сега толкоз се промени България, че 3% недостиг се възприема като нещо готино. А това значи, че нямате пари. Дефицитът е неприятна дума. Няма ги парите, изхарчени са ".  Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе в Силистра за среща с членове и симпатизанти на партията. Препълнената зала го посрещна с овации.
 
И добави: 
" Разбрахте какъв брой доста работа е свършена и какъв брой е значима работата сред локалната и държавната власт.  По време на нашето ръководство започвахме първо с изчистване на задълженията. През последните 3 година това, което беше оставено от нас, това се доработва. Абсолютно нищо ново. Сега толкоз се промени България, че 3% недостиг се възприема нещо готино. А това значи, че нямате пари. Дефицитът е неприятна дума. Няма ги парите, изхарчени са ", сподели Борисов от трибуната ".
 
" Ако имаше издигнати два-три моста тук, или беше издигната " Хемус ", щях да кажа, че вярно са ги похарчили. Защото парите ще се върнат. 3 година подред сме на недостиг. Управляващото болшинство би трябвало да имаме проект по какъв начин до края на годината да излизаме на остатък ", съобщи Борисов.
 
" Да се надяваме, че няма да допуснем България да се свлича надолу. Радвам се, че в нашите листи са и християни, и мюсюлмани. ГЕРБ е партия на етническата приемливост. И това би трябвало да го запазим ", безапелационен бе Бойко Борисов.
 
На събранието бяха показани претендентите за кметове и общински съветници в региона.
" Когато заявяваш предпочитание за ръководство, би трябвало да поставиш и правилата, на които ще ризчиташ в този интервал. За идващия мандат концепциите, задачите и правилата са налице ", сподели при започване на срещата с локалния актив на ГЕРБ Ивелин Станев, претендент за кмет на Силистра.
 
" Благодарение на Борисов, когато беше министър председател, се отпуснаха средства да укрепим блок, който за една вечер потъна с 27 см. Когато встъпих в служба като кмет, ме извикаха да ми кажат да закрия МБАЛ поради задържение от 5,8 млн. лева Сега купихме барокамера и съвременна техника ", сподели Димитър Стефанов от Тутракан.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР