По време на миналогодишната конференция Google I/O бе обявено, че

...
По време на миналогодишната конференция Google I/O бе обявено, че
Коментари Харесай

Google Drive е осмият продукт на компанията

По време на миналогодишната конференция Гугъл I/O бе оповестено, че Гугъл Drive има над 800 милиона дейни консуматори и над 2 трилиона файла. Сега стана известно, че над 1 милиард консуматори от целия свят употребяват облачното вместилище на интернет колоса. Информацията бе оповестена по време на събитието Гугъл Cloud Next в Сан Франциско.
Засега не може да се каже, по кое време е трансферирана границата от един милиард дейни консуматори в Гугъл Drive. Представителите на интернет колоса единствено означиха, че това ще бъде осъществено тази седмица. Вероятно, към този момент е станало.

Гугъл Drive е осмият артикул на корпорацията, който интензивно се употребява от един милиард консуматори. Тази психическа граница бе преодоляна и от онлайн услугите Search, Gmail, Chrome, Maps, YouTube, Play Store и от операционната система Android. Всъщност, потребителите на Android са над 2 милиарда от целия свят.

Облачното вместилище Гугъл Drive бе показано на потребителите през 2012 година. Да си напомним, че през месец май тази година Гугъл показа новите цени на Гугъл One и внедри редица нови усъвършенствания, употребяващи най-новите постижения на компанията в машинното образование.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР