По време на извънредно положение препоръките на началника на Националния

...
По време на извънредно положение препоръките на началника на Националния
Коментари Харесай

61 души са под карантина в Кюстендил заради коронавируса

По време на изключително състояние рекомендациите на началника на Националния спешен щаб са закон. Това съобщи на брифинг кметът на община Кюстендил Петър Паунов. Той уточни, че общинското управление ще се стреми да съблюдава всяка рекомендация.

Към момента в общината в Кюстендил 61 индивида са под карантина, сподели кметът и моли да бъдат подавани сигнали, при положение на неспазването ѝ.

Откараха в изолиран вагон железничарите, контактували с варненеца

От през днешния ден сутринта всички детски площадки в Кюстендил са оградени с ленти и достъпът до тях не е разрешен. В постройката на Община Кюстендил, както и в останалите държавни и общински администрации е въведен пропускателен режим, като всеки влизащ е длъжен да дезинфекцира ръцете си.

От общината обаче насочат зов за прилагане на електронните услуги на институциите, предава Българска телеграфна агенция.



Социалният патронаж в община Кюстендил е подготвен да спомага на хората в тежко състояние, както и на всеки, който е под карантина, уточни Паунов. Той заяви, че все още комерсиалните обекти в Кюстендил се преценяват с рекомендациите на Националния спешен щаб и не се е налагало запечатване на търговски обекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР