По време на издирването на 17-годишния Пламен Гандев в Англия

...
По време на издирването на 17-годишния Пламен Гандев в Англия
Коментари Харесай

Откриха тяло при издирването на българина в Англия

По време на издирването на 17-годишния Пламен Гандев в Англия полицията е разкрила мъжко тяло, заяви уеб сайтът за районни вести в Девън – devonlive.com.

Дошлите на място екипи на бреговата защита, незабавна помощ и полицията не са установили да става въпрос за насилствена гибел. Те са уведомили фамилията на търсения български юноша, само че досега няма удостоверение, че тялото е негово.

Въпреки това стотици към този момент изричат съболезнования на фамилията му в обществените мрежи, където неговата 21-годишна сестра Стела Гандева по-рано провежда акция по търсене на своя брат. Тя го разказа като срамежливо момче, за което не е особено да напуща дома си, без да споделя къде отива. Пламен Гандев изчезна в събота.

Полицията е претърсила стаята му, само че не е разкрила нищо съмнително, нито пък той да е взел със себе си някакви движимости, с изключение на телефон, чиято батерия към този момент е свършила.

В понеделник в акцията по неговото търсене се включи и полицейски хеликоптер. Претърсван бе регион, в който неотдавна е умрял другар на Пламен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР