По време на днешното му участие по bTV водещият Златимир

...
По време на днешното му участие по bTV водещият Златимир
Коментари Харесай

БОЙКО III: Ще кажа за Мата Хари, когато Петков каже за Лена

По време на днешното му присъединяване по bTV водещият Златимир Йочев изиска Бойко Борисов да разкрие елементи към Мата Хари и фотосите с кюлчетата, които сега се проверяват. Той попита експремиера дали въпреки всичко ще каже кой го е снимал и допустимо ли е това да е бил президентът Радев. 

" Когато дойдат Кирил и Лена и ги питате за парапета, ще кажа кой ме е снимал в леглото. Аз се уморих да давам отговор на едно и също. Заклех се във всичко, че не съм имал кюлчета, нито съм имал жена банкерка, с която съм живял. Ако имам скрити пари, ще са при нея, а не в чекмеджета. Схемата беше обикновена, само че сработи ", отговори умерено Борисов. 

" Винаги съм бил национален човек. И в тоалетната ме записваха. И к`во като ме записват? Сложиха ли ме пръв ", изтъкна той. 

Водещият попита дали въпреки всичко има някаква концепция кой може да стои зад записите.

" Записва ме най-вероятно същият, който записа Кирил Петков и Лена с парапета. Питайте Петков кой го снима с Лена на парапета и ще се обединим, с цел да го намерим. Имаме идентични несгоди и идентични врагове. Както ние гадаем за моите фотоси и записи, по този начин може и те да гадаят. Никога не съм имал кюлчета, в никакъв случай. С евро съм работил, само че единствено с командировъчни пари ", изрично отсече Борисов.  

" Скоро ще бъдат оповестени данните на българската и европейската прокуратура ", съобщи Йочев. 

" Разбира се ", приключи Борисов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР