По въпроса за свободата и зависимостите, Мария Касимова обясни: искам

...
По въпроса за свободата и зависимостите, Мария Касимова обясни: искам
Коментари Харесай

Мария Касимова-Моасе: Искам да бъда зависима от моето чувство за отговорност

По въпроса за свободата и зависимостите, Мария Касимова изясни: желая да бъда подвластна от моето възприятие за отговорност, от това, което считам, че е почтено и непочтено, тъй че аз не се опасявам от това.

Ние не страдаме от зависимости, аз в никакъв случай не съм членувала в партия. Винаги съм се стремяла към свободата и не считам да я изгубвам, акцентира Касимова.

Смятам, че в политиката човек би трябвало да умее да води диалози и да бъде прецизен и правилен на своите критерии, само че в това време да бъде и потребен, изясни тя.

Относно претендента за президент Лозан Панов, Касимова сподели, че като публицист и деен жител познава неговата позиция, изключително през последните 7 години.

На мен ми е направило усещане неговото възприятие за правдивост, имам вяра в неговата честност и по този начин или другояче, той беше моят претендент. С изненада и ентусиазъм одобрих поканата да застана до него.

Моята съществена борба е хората да схванат, че тези институции действително са наши институции. Затова моята концепция е на едно такова високо място да работя непосредствено с хората, акцентира Касимова.

Тя добави, че не подценява никой от противниците за президентския пост на изборите.

Не мога да кажа кой е по-добър или по-лош, по-силен или по-слаб. Ние с Лозан целим хората, без значение от коя партия са и какви политически възгледи имат, да видят в нашите хрумвания своя идея. Абсолютно удостоверявам - ние не сме партийна кандидатура, безапелационна е Касимова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР