По традиция руският президент Владимир Путин ще посрещне Нова година

...
По традиция руският президент Владимир Путин ще посрещне Нова година
Коментари Харесай

Обвиниха Путин, че се крие в бункер

По традиция съветският президент Владимир Путин ще посрещне Нова година с родственици и близки, заяви прессекретарят му Дмитрий Песков по телевизия " Россия 1 ".

Песков отхвърли да назове къде тъкмо ще е посрещането на Нова година, само че се надява, че по време на празниците президентът ще успее " да си поеме мирис ", тъй като той в никакъв случай не си почива пълноценно.

Руската организация " Интерфакс " заяви, като се базира на излъчения по " Россия 1 " филм " Опасен вирус. Първата година ", че по време на пандемията Путин живее и работи в резиденцията си в Ново Огарьово.

Песков незабавно опроверга и слуховете, че Путин управлява страната от бункер. Той разкри, че Путин постоянно си прави тест за COVID-19.

Интерфакс съобщи, че през юни е станало известно, че в резиденцията на Путин е построен специфичен тунел, в който всеки преминаващ бива дезинфекциран. Това става с потреблението на система, създадена от компания в съветския град Пенза.

В затвореното пространство се разпръсква антисептичен разтвор. Той попада върху всички открити сектори от тялото и по облеклата не преминаващия човек, като го обгръща с облак от фини водни частици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР