По традиция на 26-и декември ще се играят мачове в

...
По традиция на 26-и декември ще се играят мачове в
Коментари Харесай

Боксинг Дей: Шампионско дерби и столичен сблъсък - най-добрият подарък за фена

По традиция на 26-и декември ще се играят мачове в британската Висша лига - един от най-големите дарове за футболните последователи. Боксинг Дей - по този метод се назовава денят, в който се състоят коледните срещи. Въпреки че поради ковид бяха анулирани няколко от плануваните мачове (в това число този на Ливърпул), вълнуващи конфликти надалеч няма да липсват.
Повторение на финала за Къмюнити Шийлд
Шампионът от сезона 2015/16 Лестър гостува на сегашния британски отличник Манчестър Сити в един доста обещаващ дуел. Двата отбора се изправят един против различен на " Етихад Стейдиъм " в 17:00 часа българско време. Много значими играчи са навън или под въпрос за " лисиците ", които са избрани за цялостен новобранец, като efbet предлага коефициент от 18,00 за техен триумф. Победата за манчестърци пък е със ставка 1,18, до момента в който равенството е оценено на 8,25.

Това е трети конфликт през акцията за тези отбори. Първо се срещнаха за Суперкупата, където Лестър завоюва с 1:0 с гол в 89-ата минута, само че по-късно Сити сграбчи триумфа в 4-ия кръг от шампионата - още веднъж след победа с този резултат.

Коефициентът и този мач да приключи при този резултат е надлежно 40,00, в случай че е в интерес на Лестър, и 9,60, в случай че е в интерес на футболистите на Пеп Гуардиола. Ставката още веднъж да има под 2,5 попадения пък е 3,20, до момента в който за над 3,5 гола е 2,05. Съответно за това и Манчестър Сити, и Лестър да се разпишат е 2,09, до момента в който за няма гол/гол е 1,85.



На Боксинг Дей ни чака и лондонско дерби. Тотнъм посреща на модерния си стадион Кристъл Палас, още веднъж от 17:00 часа българско време в неделя (26 декември). При срещата им от тази акция " орлите " разрушиха " шпорите " с класическото 3:0 с три попадения в последния четвърт час.

Сега обаче Тотнъм се е запътил към топ 4 и даже не желае да си помисля за сходен сюжет. Тимът няма загуба в пет следващи мача от шампионата, само че е спечелил единствено три от тях. Коефициентът на efbet да запише нова такава и да отмъсти на Кристъл Палас е 1,66, до момента в който за нов триумф в интерес на " орлите " против градския си противник е 5,25 (равенството е оценено на 4,15).
Джерард и Астън Вила с нов конфликт против кандидат за титлата
В 19:30 часа българско време пък Стивън Джерард се изправя против един от най-големите си противници като треньор - Челси. " Сините " от Лондон гостуват на Астън Вила и сигурно ги чакат тежки моменти. Пристигането на Джерард бързо сподели резултат и Астън Вила има загуби единствено от Манчестър Сити и Ливърпул, като и двете пристигнаха с едно попадение разлика.

Коефициентът на efbet този път Джерард да успее да спре кандидат за шампионската купа и даже да го победи е 5,30, до момента в който за равенството е 4,00. Успех за европейския клубен първенец пък е оценен на 1,71.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР